Getuigenissen

“Voor mij voldeed de begeleiding van Pascal volledig aan onze verwachtingen: hij leeft zich snel in in de context van onze organisatie, zeer rustig in zijn begeleiding en tegelijkertijd zeer flexibel, wendbaar. Hij weet zeer goed waar hij wil landen en werkt er rustig en flexibel naar toe.”

logo Kringwinkel Hageland


De Kringwinkel Hageland – Jos Motmans

“Met de hulp van Pascal als mentor en begeleider van een fusie-team, begrepen wij hoe we onze fusie op een transitie-gerichte manier konden aanpakken.”

logo Plantijn Hogeschool


Plantijn Hogeschool – Erwin Samson (algemene directie)

“Bij Imperial Tobacco zijn wij al jaren aan de slag rond Organisatiecultuur. We willen als organisatie The Perfect Match vinden tussen geëngageerde en gedreven medewerkers en Performance. Bij de implementatie van ons nieuw waardenkader werkten we samen met Benjamin Gérard en Pascal Van Loo. Zij zorgden voor een geapprecieerde, diepgaande grote groepsinterventie waardoor onze medewerkers een hele beweging konden maken.”

logo Imperial Tobacco


Imperial Tobacco – Helga Yperman (HR Manager)
 “Pascal helpt mij als verander-architect om binnen de watermaatschappij de beweging te maken van teambuilding naar teamontwikkeling naar organisatie- of cultuurverandering. Ik apprecieer vooral het aangename contact en de co-creatieve zoektocht naar de gepaste interventie bij onze managers. Wij pasten onder zijn begeleiding een aantal grote-groepsinterventies toe, waarvan “elke druppel telt!”  in Limburg nog nazindert.”
logo De Watergroep

Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening – Isabelle Peeters (adjunct-afdelingshoofd personeel)
“I want to say thank you for the delivered activities in Finance and also for the presentation to UD about the culture of our Euroclear Organisation. The content was well received by our social partners and the feedback afterwards was very positive.”
logo Euroclear
 

Euroclear – Vincent Delbaere (Director Human Resources)

 “Het nieuwe gefuseerd team “Ontwikkeling & Opleiding” van het Jessa Ziekenhuis is sinds januari 2012 hard en stevig aan de slag. Als opleidingsverantwoordelijken wilden we ons eigen leren versterken door beroep te doen op leer-architect Pascal Van Loo en zijn 5-rolmodel. In een flexibele tweedaagse training begeleidde Pascal ons in de richting van gewenste leerdoelen. Die doelen waren: herbronning en verdieping van het team O&O; het 5 rolmodel in de vingers krijgen; eigen accenten ifv 5 rollen verder ontwikkelen; externe didactische en groepsdynamische expertise verwerven. Dankzij Pascals begeleiding keerden wij versterkt in onze rol terug naar Jessa.

logo Jessa Ziekenhuis


Jessa Ziekenhuis – Dirk Copermans (Manager Ontwikkeling en Opleiding)

“Na 1 jaar samenwerking ben ik fier dat we binnen AgO nog geen enkele keer precies hebben geboden wat onze klanten vroegen, maar samen met hen een interventie konden ontwikkelen die veel meer hefboom-effect heeft op vlak van kennisdeling en leren van elkaar. Ik leer veel als interne veranderingsarchitect of opleidingsconsulente dankzij Pascal zijn coachende begeleidersstijl en inhoudelijk uitdagende ondersteuning.”

logo AGO

 

Agentschap voor Overheidspersoneel – Hilde Robbeets (Adviseur leren)

 “Voorbeeld van functioneel teambuilden oftewel fun gecombineerd met inhoudelijke aspecten zoals het leiden van een team, het plannen van activiteiten en het nemen van beslissingen met een directe invloed op het resultaat van de onderneming. Kortom, zeer geslaagde dag en een voorbeeld van een oude formule in een nieuw innovatief jasje.”

logo Carglass


Carglass – Diebrecht Hellofs (HR Learning & Development)

“Pascal, ik wil jou en je team van harte bedanken voor een zeer geslaagde groepsontwikkeling. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over jullie degelijke en kwaliteitsvolle aanpak waarbij je, net zoals we gevraagd hadden, de inhoud en de aanpak van de activiteiten hebt laten primeren op de vormgeen weekend vol wilde spectaculaire acties, maar wel grondig voorbereide en doordachte oefeningen, volledig gemodelleerd op de behoeften van deze groep.”

logo Indaver


Indaver – Silvia Colazzo (adviseur marketingcommunicatie)

 “Pascal Van Loo is ooit nog mijn Professor Organisatieleer geweest. Jaren later stelde ik hem binnen Siemens de vraag om aan de slag te gaan met mijn team. Samen ontwikkelden we een teamontwikkelings-interventie. Zijn collega Saskia Szepansky bracht de architectuur creatief tot leven met zichtbaar resultaat.”
logo Siemens
 

Siemens – Sofie Reygaert (Payroll Officer)