Case 54: Teamcoaching Management Team (Kringwinkel Hageland)

Case 54: Teamcoaching Management Team, Kringwinkel Hageland

Vraag: Begeleid ons in wat we nodig hebben om ons MT+ (management team) optimaal te laten functioneren

Aanpak: Paul en Jos werken als opdrachtgever in volle vertrouwen met Pascal van Loo van Pasas en laten hem de vrijheid om de flex-begeleiding volledig op maat te ontwikkelen.

Kringwinkel Hageland vroeg Pascal initieel om hun MT te begeleiden in een teamontwikkelings-jaarlijks-onderhouds-dag. Dit duurde twee dagen maar ze wensten uiteindelijk met hun managementteam elk jaar de olie te verversen, het stuur na te kijken, slijtage aan te pakken en te kijken of het team nog doet wat het zou moeten doen. In 2011 gingen zij met Pascal op tweedaagse waar het accent lag op het bevorderen van de kwaliteitsvolle relaties en het uitzoeken wie welke rol en verantwoordelijkheid ideaal zou spelen. In 2012, een jaar later, gingen ze opnieuw op tweedaagse en begeleidde Pascal hen in een strategische tweedaagse vanuit het team- en organisatieontwikkelingskader van Ron Fry.

Effect: Kringwinkel Hageland is een jaarlijks weerkerende klant met nu al het derde project op rij. In 2014 zullen we wellicht verder werken aan het ambitieuze plan dat door Accenture werd uitgetekend, geanalyseerd en uitgerold. Wij zorgen er in co-creatie met onze klant voor dat dit plan zal leven.